2024. január 8., hétfő

Nem szúrós-savanyú szagú maró vegyszer, és a mosógép is tovább él (tényleg)

A mosógép is tovább él -
tényleg. Kalgon helyett
mágneses vízkezelés:
csillogó forgódob,
nincs vízkő!

Tehát, az előző írás folytatása. Amiről még mindig kevés helyen esik szó, és ami nem kémiai alapon működik... Ha esetleg még te sem hallottál volna róla (biztosan sokan nem hallottak még róla, mert ugye még mindig tele vannak a boltok polcai a "mosógép is tovább él" reklámú vegyi vízlágyítóval...). Ez pedig a fizikai, MÁGNESES VÍZKEZELÉS - vízkőoldás, amivel VALÓBAN és tényleg tovább él a mosógép, és minden más háztartási gép is, függetlenül attól, hogy ilyen anyagból van! Hihetetlen, ugye? A hozzá való eszközök (pl. Ökomag mágnesgolyó és/vagy Turbo Booster mágnesgyűrű) megvásárlása egy igazán szuper, Földbarát lehetőség és befektetés. (A befektetés egy olyan dolog, amit egyszer, vagy nagyon ritkán kell megvenni, és utána minden hónapban pénzt hoz nekünk és/vagy a pénzkiadásainkat csökkenti, "kamatozik", ezáltal megtérül az ára.) 

Kezdhetjük azzal, amire már röviden utaltam, hogy hogy a mágnesesen kezelt víz visszakapja a Föld mágneses töltését (ezt a vízvezeték csőhálózatban őt ért hatások - ütések miatt veszíti el), és így jobban szeretik az emberi sejtek és a növények is. De nemcsak ez a lényeg.

Ökomag lágy-mágnes golyó

Mi körülbelül 2004 óta nagyrészt ezt a golyót használjuk "vízlágyítónak" a mosáshoz. Menet közben ugye elkezdtem citromsavas öblítőt is adagolni mellé, és olykor ecetes fertőtlenítő átmosóprogramot is indítok, de... Nélkülik is, önmagában az Ökomaggal csillog a mosógép belseje, a forgódob. És ezt nem csak én látom így, hanem például az egyik rokonunk, aki jó régen kapott tőlünk egy Ökomagot ajándékba, és amikor eltűnt neki, hiányolta.

Ökomag vízkezelő mágnesgolyók
használatban - nekünk 2 db is van
Az Ökomag közepében van egy lyuk, a lyuk köré pedig be van építve 2 mágnes. Így, ha átfolyik a golyóbis belső nyílásán az ásványi ionokat tartalmazó (hideg) víz, a mágneses hatás megváltoztatja ezek tulajdonságait, így az ásványi ionok ( = vízkő alkotóelemei) nem tudnak lerakódni, kicsapódni. A golyót ezért főleg a program elején együtt kell mosni a ruhákkal a mosógépben, vagy az edényekkel a mosogatógépben, és akkor sokszor át fog rajta folyni a víz. A gépet 80-90%-ban meg kell tölteni ruhával, hogy a golyó ne dobogjon benne és ne ütődjön meg, mert akkor lemágneseződik... De ha ez mégis megtörténik, vissza lehet mágnesezni.

Ha az Ökomag mellé még természetbarát-környezetbarát-életbarát mosószereket is használunk (pl. mosószóda, mosódió, folttisztító só, Cleaneco, mosóparfüm, citromsav, stb.), és még csak túl sem terheljük a mosógépet ruhával, hanem mindig kellemesen szellősen töltjük meg, és hagyjuk 2 mosás között legalább 1 órát pihenni, még tovább fog élni. Nekünk az előző mosógépünk, amik általában sajnos maximum 10 évre vannak kalibrálva, kb. 12 évig rendesen működött, és nem a vízkőtől ment tönkre, mert nem volt vízköves... A mostanit is már jó 10 éves, és még semmi különös baja.

Turbo Booster öko mágnesgyűrű

Turbo Booster vízkezelő
mágnesgyűrű
bevetésen
Hasonló elven működik, mint az Ökomag, csak erősebb a mágnese. Egy nem fém vízvezeték csőre kell kívülről rácsíptetni, például az otthonunk vízbevezető csövére, a cirkó elé. Ekkor az egész háztartást tudja vízkőcsökkenteni, vízkőmentesíteni, a víznek a természetes mágneses töltését visszaadni.

Ha mindenki mágneses vízkezelést használna, megint csak egyel kevesebb felesleges környezetkárosító, életellenes kémiai vegyszer lenne a boltok polcain!

 Hé, ember! Rajtad is múlik! Ilyen okos háztartási változtatásokkal TE is nagyon sokat tehetsz az UTÓDAID JÖVŐJÉÉRT, a FÖLDÉRT, a PÉNZTÁRCÁDÉRT, és még a saját EGÉSZSÉGETEKÉRT is! (Feltéve, ha nem akarsz olyan "menő" és divatos lenni, hogy sokat költesz életromboló és egyébként helyettesíthető vegyszerekre, eszközökre ...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése